Sales, marketing & logistics for pharmacy brands

Diensten industrie

Diensten industrie

Ons aanbod

Dankzij ons dienstenaanbod kunt u onze vaardigheden gebruiken in de domeinen die u wenst te exploiteren. Axone Pharma reikt u een all-inoplossing aan: sales, marketing, logistiek.

Dankzij een perfecte kennis van het farmaceutische circuit kunnen wij u ook duurzame partnerships garanderen, niet alleen met de apothekers maar ook met de Belgische groothandels en pre-wholesalers.

Ten slotte kunt u, dankzij ons uitgewerkt rapporteringssysteem, onze bedrijfsactiviteiten op de voet volgen. We streven naar totale transparantie in onze manier van werken en onze backoffice staat constant te uwer beschikking om op al uw mogelijke vragen te antwoorden.

Wie zijn onze partners?

De labo's : Vésale Pharma, Itsasmallworld, Oral Comp, Tihon, Oystershell, Blue Skin,  Allergan, Roche, AAZ-LMB, Sigma-tau, Amaco Pro, Procter & Gamble, Trimb, Sylphar, Oystershell, Nutreov, BMS, Roche Diagnostics Belgium

De kracht van de Febelco-groep

Dankzij onze integratie in de Febelco-groep, de grootste Belgische groothandelaar-verdeler van geneesmiddelen, staan we nu op alle gebieden van de farmaceutische distributieketen een trapje hoger. Bovendien zijn we nu actief in het hele land en kunnen we overal veel sneller op de bal spelen.

Onze kennis

De medewerkers van Axone Pharma worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun menselijke en professionele kwaliteiten. Bovendien beschikken ze over een jarenlange ervaring in de farmaceutische en parafarmaceutische sector. De integratie in de Febelco-groep bracht ook heel wat knowhow en expertise met zich mee, waardoor onze werknemers nu op nog meer ervaring beroep kunnen doen.

Met ons dienstenaanbod komen we ook volledig tegemoet aan uw verwachtingen en kunnen we de vooropgestelde doelstellingen behalen. Wij bieden volgende diensten aan:

  • Persoonlijke communicatie met de apotheker;
  • Support marketing;
  • Promotie in apotheek en andere parafarmaceutische verkooppunten;
  • Verkoop;
  • Logistiek.